po.ottitres.ru

Czczo do utraty wagi

Film: moje doświadczenie głodu 7 dni! :) :) :) i odchudzanie

Jak skuteczna jest na czczo do utraty wagi? Jak szybko, jak schudnąć i utrzymać wagę, schudnąć z pomocą na czczo? 2 Sposób i moje osobiste doświadczenie na czczo do utraty wagi.

Moje osobiste doświadczenie na czczo do utraty wagi.

Po pierwsze, trochę osobistych doświadczeń. Raz stracił kilka rozmiarów za pomocą głodówki. A waga wróciła.

Moja metoda odchudzania zawarte nie tylko głód, ale także sportu. Ale między postami ma żadnych ograniczeń dotyczących żywności nie trzymać! Jedną z zalet mojego sposobu utraty wagi - nawet jeśli nie są zgodne ze wszystkimi zaleceniami dotyczącymi prawidłowego wejścia i wyjścia z głodu, wynik będzie nadal.

Tak, to jak żyłem przez kilka miesięcy:

Moja metoda odchudzania - ćwiczenia

5 dni w tygodniu w godzinach porannych na siłowni przed pracą. Program szkolenia - głównie beztlenowych (zasilanie) ćwiczenia. Siła build trening mięśni, przyspieszyć metabolizm i pomaga oczyścić organizm.

Moja metoda odchudzania - głodzenie

Czczo I spędzony w każdym tygodniu w 36 godziny (1,5 dnia) i 60 godziny (2,5 dnia). Jest to krótki post na wodzie. Prawidłowe wejście i wyjście z postu, choć ważna, ale nie jest tak krytyczny jak podczas długotrwałego głodu.

Wideo: Głód. Dzień 12. czczo do utraty wagi. Czy to możliwe, aby schudnąć na czczo?

Podczas głodówki, nie ćwiczyć, ale dużo chodzenia, udał się do morza. Świeże powietrze i ruch jest bardzo ważne, gdy na czczo. Więc spędziłem weekend na czczo.

Jest jeszcze jeden powód, że post jest najlepiej w połączeniu z weekend lub wakacje. Częste w okresie postu - nieświeży oddech. Guma do żucia nie może być używany, oraz na potrzebę jakoś komunikować się z ludźmi. Ponadto w weekend łatwiej jest radzić sobie z ewentualnymi powikłaniami czasami wystąpić podczas postu, takie jak ból głowy. Świeże powietrze i ruch znacznie ułatwić przejście z głodu.

Moja metoda odchudzania - dieta między postami

Nie ma żadnych ograniczeń dietetycznych, nie obserwować. Teraz veganka (nie jedzą żadnych produktów pochodzenia zwierzęcego), ale w tym czasie nie jeść tylko mięso. Wszystko inne (ryby, jaja, mleko i produkty mleczne), zjadłem bez ograniczeń. Tym, ciasta i inne "nie dieta" produktów. Ogólnie rzecz biorąc, można zrozumieć - nie, nie stosować się do diety.

Z jednym wyjątkiem - nie pić gazowane bezalkoholowe i inne napoje! Szczególnie dieta - od substancje słodzące tłuszczu. Pamiętaj o tym zawsze wykluczyć napoje i pokarmy sztuczne substytuty cukru z jego menu. Jedyną alternatywą dla cukru, który nie zakłóca procesu utraty masy - stevia.

Moja metoda odchudzania - woda

Woda - to "z siebie wszystko"! Pić tyle wody podczas głodzenia, wyjściu z głodu i między głodu. Woda usuwa toksyny, oczyszcza organizm i przyspiesza proces utraty wagi.

Moja metoda odchudzania - odchudzanie

odchudzanie byłem stopniowe. Od 1 do 2 kg. W trosce o poście, ale pół schudła stopniowo powrócił w ciągu najbliższych 3-4 dni. Średnio w ciągu ostatniego miesiąca straciłem około 3 kg. Nie stosować się do zaleceń w ramach przygotowań do głodu i wyjściu z głodu, które, oczywiście, zmniejszenie tempa utraty masy ciała. Ale było bardziej komfortowe, aby nie myśleć o utracie wagi między postami.

Sport 5 razy w tygodniu, pomagając utrzymać, a nawet zwiększyć masę mięśniową. W efekcie, wielkość znacznie się zmniejszyła dokładnie gdzie to było potrzebne. W ciągu zaledwie kilku miesięcy, zmieniłem trzy razy szafę - stare dżinsy ja po prostu zakochałem!

Dlaczego na czczo pomaga schudnąć? 5 powodów, dlaczego na czczo pomaga schudnąć.

Post wspomaga utratę wagi z kilku powodów:

1. Pierwszy powód jest oczywisty - na czczo jedzenie w organizmie nie jest podawany, i spalonych kalorii. Tak, organizm wykorzystuje swoje zapasy.
  2. Drugi powód - na czczo oczyszcza organizm. Oczyszczanie organizmu oznacza odzysku, w wyniku którego normalny metabolizm i organizm sam zaczyna pozbyć się zbędnych kg.
  3. Długotrwałe głodzenie niesie "restart" wszystkie systemy ciała. po takim "restart" nadwagi zanika oraz inne problemy i chorób.
  4. Podczas długotrwałego czczo zmniejsza rozmiar żołądka. Po poście sytości przychodzi szybko - zmniejszyć żołądek jest wypełniony mniejszej ilości pożywienia. W rezultacie, po wyjściu proces trwa czczo diety.
  5. Czczo budzi się w ciele "prawo" reakcji. Nagle okazuje się, że zdrowe jedzenie jest smaczne, a szkodliwe produkty zaczynają niesmak. Właściwa dieta przyczynia się do utraty wagi. Długotrwałe głodzenie prowadzi do efektu naraz, a regularne krótkie głód - w końcu.

W przeciwieństwie do diety niskokalorycznej, post nie prowadzi do szybkiej rekrutacji masy utracone. W przeciwieństwie do tego, utrata masy ciała może być kontynuowana. Waga powraca w jednym przypadku - po zalecanej wyjścia długotrwałe głodzenie.

Wideo: na czczo do utraty wagi. Jak głodzić, aby schudnąć? [Galina Grossmann]

Dokładnie, jak szybko schudnąć? Kilka sposobów, aby schudnąć z pomocą głodówki.

Metody odchudzania głodzenie można podzielić na dwa typy:

1. Krótki czczo do stopniowej utraty masy ciała.
  2. Długotrwałe głodzenie do szybkiej utraty wagi.

Każda z tych metod odchudzania mają swoje wady i zalety.

Ostrzeżenie! Czczo wody oznacza brak jakiegokolwiek jedzenia i napojów z wyjątkiem czystą wodą destylowaną lub wodą mineralną. Nawet niewielka ilość soku lub plasterek jabłka uczyni użyteczną lecznicze głodu w szkodliwym sztywnej diety!

Krótki czczo do stopniowej utraty masy ciała.

Krótkie pości nazywam głodem od 1 do 3,5 dni. Czczo mniej niż 24 godzin na czczo nie są. To - FOOD pauza. Odchudzanie taki post jest praktycznie bezużyteczny.

Wyrób czczo wody (część 1) opisuje proces przygotowania skrócie czczo zatrzymywania wody na czczo i wyjście z głodu. Im bardziej ściśle przestrzegać zaleceń wejściu i wyjściu z głodu, tym bardziej produktywnie głodówka.

Krótki czczo do utraty wagi są przeprowadzane zgodnie z następującym prostym schemacie:

1. Czczo odbywa się 1 raz w tygodniu przez kilka miesięcy - aby uzyskać pożądany rezultat, mierzony w kilogramach i zobaczyć :-)
  2. Jeśli nie masz wcześniejszego doświadczenia, powinien zacząć od jednodniowego postu, stopniowo zwiększając czas trwania.
  3. Na czczo należy pić tyle wody, ile to możliwe. Pić często, nie czekaj aż pragnienia.
  4. Podczas czczo powinno być relaks, spacer na świeżym powietrzu, do terapii wodnej (kąpiel w naturalnych zbiornikach wodnych lub wziąć prysznic).
  5. Podczas przerw nie trzeba diety między postami. Jednak zaleca się unikanie stosowania najbardziej szkodliwych produktów, szczególnie zawierających wiele suplementów diety (która znajduje się lista 10 najbardziej szkodliwych produktów). Wszelkie gazowane napoje bezalkoholowe, napoje energetyczne powinny być unikane.
  6. Zrób zestaw ćwiczeń, a następnie ją regularnie (co najmniej 2-3 razy w tygodniu). Twoim zadaniem jest, aby nie spalić tłuszcz podczas ćwiczeń (będzie skutecznie głód) i zapobiega utracie masy mięśniowej i zwiększenie metabolizmu. Dlatego w przygotowanie programów szkoleniowych, które dają pierwszeństwo do zasilania (beztlenowej) ćwiczenia.

Plus krótki czczo do utraty wagi:

• Krótki czczo (w ciągu 3 dni) jest praktycznie bezpieczne nawet w obecności niektórych chorób. Zazwyczaj wszystkie możliwe problemy są zredukowane do bólów głowy i nieświeży oddech, które znikają z wyjściem z głodu.
  • Krótki z głodu nie wymaga wcześniejszego doświadczenia.
  • Błędy i nieprzestrzeganie zaleceń dotyczących przygotowania do głodu i wyjściu z głodu, mimo że efekt będzie zmniejszyć, ale nie powodować poważne powikłania.
  • Wykonywanie ćwiczeń fizycznych w między postami, łatwe w utrzymaniu mięśni i zapobiega utracie masy mięśniowej.
  • Schudnąć regularnych krótkich postach może być długi czas, aby osiągnąć pożądaną wagę. Odchudzanie tempa z czasem nie jest zmniejszona.
  • Krótki głód mogą odbywać się w weekendy, nie wymaga ograniczenia aktywności fizycznej i nie przeszkadza w codziennych czynnościach.

Wady Short czczo do utraty wagi:

• Utrata masy ciała trwa długo - od kilku tygodni do kilku miesięcy (w zależności od ilości dodatkowego kg).
  • Utrata wagi przy pomocy krótkich postach wymagają więcej siły woli niż jeden długi szybko, bo głód jest odczuwalne mocniejsze w pierwszych dniach postu i całkowicie przechodzi po kwasicy kryzysu (7-12 dni).

Długotrwałe głodzenie do szybkiej utraty wagi.

Długoterminowa czczo do utraty wagi może trwać od 4 do 40 dni. Im dłuższy okres postu, tym bardziej poważna, żeby być przygotowanym i tym bardziej ważne, aby przestrzegać wszystkich zaleceń przy wyjeździe z głodu.

Woda artykuł na czczo (część 2) na czczo opisane cechy różnych długościach (na czczo wody kwasiczą kryzys przed i po poście kwasiczą kryzys). Zanim zdecydujesz się na długi szybko, konieczne jest, aby spędzić kilka pości o krótszym czasie trwania. Nie powinno być również oczyszczenie ciała (co najmniej oczyszczenie). Jeśli to możliwe, przed i podczas postu, pożądane jest, aby zrobić Hydrokolonoterapia.

Podczas postu, pożądane jest, aby wykonywać lekkie ćwiczenia. Inaczej uniknąć znaczną utratę masy mięśniowej zamiast tłuszczu, który pojawia się wtedy.

Nieznaczna utrata masy mięśniowej w czasie długotrwałego głodu wciąż nie można uniknąć. Ponieważ jednak każda metoda szybkiej utraty wagi. Dlatego szczególnie ważne jest, natychmiast po rozpoczęciu głodówki regularnie ćwiczyć. Zacznij wykonywać z większą starannością. Trening siłowy daje większy efekt przywrócenia mięśni niż aerobik, ale powinien zacząć od najmniejszych ciężarów (zaraz po czczo lepiej zrobić wiele ćwiczeń bez masy).

Zalet długotrwałe czczo do utraty wagi:

• Podczas długotrwałego postu może schudnąć po prostu dużo.
  • Po kwasiczą głodu kryzysowej niemal znika i staje się łatwe do głodować.
  • Oczyszczenie i uzdrowienie działanie długotrwałe głodzenie jest ogromny, więc możliwe jest dalsze zmniejszenie wagi ze względu na ogólną poprawę zdrowia.
  • Podczas długotrwałego objętości czczo żołądek w czasie znacznie zmniejszona, zmniejszając tym samym ilość jedzenia spożytego i w rezultacie, do dalszego spadku masy ciała.

Wady przedłużonym czczo do utraty wagi:

Film: Na czczo Weight Loss - recenzje After Weight Loss

• Długotrwałe głodzenie jest niebezpieczne! długotrwałe głodzenie można zrobić w domu tylko z doświadczeniem krótszych postów.
  • Długotrwałe głodzenie wymaga poważnego przygotowania.
  • Podjęcie decyzji o posiadaniu długo na czczo do utraty wagi, konieczne jest, aby wziąć pod uwagę, że głównym występuje utrata masy ciała w pierwszych kilku dniach postu. Potem tempo utraty wagi są zmniejszone.
  • Podczas długotrwałego czczo jest trudne do uniknięcia utraty masy mięśniowej. 
  • Trudno jest utrzymać długo na czczo "w pracy", Choć na czczo nie jest wymagane leżenia w łóżku, ale im dłuższy okres postu, tym bardziej istnieją różne powikłania (zmęczenie, ból głowy, nudności, senność).
  • Niestosowanie się do zaleceń wyjściu z głodu może znacznie zmniejszyć wpływ na czczo, aby schudnąć.
  • Okres przejściowy po wyjściu z głodu trwa co najmniej tyle czasu, jak szybko sama. To właśnie w tym okresie, wielu przerwy, zaczynają jeść wszystko i zdobywa z powrotem wszystkie utracone kg.

Kolejny artykuł na temat postu:

• Korzyści z postem.
  • wody na czczo (część 1).
  • wody na czczo (Część 2).
  • Na czczo ...
  • Komplikacje podczas postu - co robić?
  • Kwasiczą kryzys.
  • Czczo - wideo.
  • Nieznany cuda z głodu.
Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
Małachow diety dla utraty wagi. utraty wagi wskazówkiMałachow diety dla utraty wagi. utraty wagi wskazówki
Jak schudnąć po porodzie? Moje sprawdzone metodyJak schudnąć po porodzie? Moje sprawdzone metody
Kefir diety dla utraty wagi skutecznie zmniejszyć ciężarKefir diety dla utraty wagi skutecznie zmniejszyć ciężar
OtyłośćOtyłość
Guma do żucia do odchudzania „dieta łaski”: tajemnicę swojej harmonii!Guma do żucia do odchudzania „dieta łaski”: tajemnicę swojej harmonii!
Tysiące kobiet już stracił na wadze za pomocą cud-guma do utraty wagi!Tysiące kobiet już stracił na wadze za pomocą cud-guma do utraty wagi!
Schudnąć w ciągu tygodnia (program wideo treningowej).Schudnąć w ciągu tygodnia (program wideo treningowej).
Spędzamy dzień na czczo prawoSpędzamy dzień na czczo prawo
Jak wziąć jagody goji do utraty wagi i nie szkodzą zdrowiu?Jak wziąć jagody goji do utraty wagi i nie szkodzą zdrowiu?
Małachow diety dla utraty wagi. Plusy i minusy dietyMałachow diety dla utraty wagi. Plusy i minusy diety
» » Czczo do utraty wagi

po.ottitres.ru
Choroba Analizuje Diagnostyka Medycyna Surowce Sprzęt Zdrowie Ciąża i poród Etnonauki Odpowiedzi na pytania Miscellanea