Historia Natalia o cud-Mash zwycięskiego trądzik
Wszyscy mieliśmy niezręczną wiek, a wszyscy wiemy, że problem w tym wieku są nie tylko emocjonalne. Trądzik - to jest główny problem wszystkich nastolatków. W tym czasie, a ja mam ten problem partia nie przechodząI cała sprawa rozpoczęła klasę w 7th, tylko wtedy, gdy wszystkie dziewczęta zaczynają się przyzwyczaić do jej szczególnego wyglądu, śledzić ją, malowane, itp Ja też w tym wieku po prostu zaczynają się, co kosmetyki, jak go używać, co to jest, a potem do ciebie - trądzik! To była straszna tragedia dla mnie, zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że żadna z dziewcząt w naszej klasie nie było jeszcze takich problemów. Nieświadomie do jego, Nacisnąłem pryszcz, ja wyskoczyć na czole, na policzkach, na nosie, w ten sposób próbuje się ich pozbyć. Ale ku mojemu przerażeniu, że nie pomaga w żaden sposób, ale wręcz przeciwnie: trądzik staje się coraz bardziej i bardziej! Nie wiedząc, jak radzić sobie z nimi, starałem się go ukryć za pomocą fundacji i proszek. Oczywiście, w tym wieku, wciąż nie wiemy jak używać ani jednego, ani drugiego, tak że wyglądało to bardzo absurdalne i nie udawać moją twarz trochę lepiej. Również później, zauważyłem, że moja pozycja z takich środków stała się jeszcze bardziej gorzej. Byłam na skraju rozpaczy, i zaczął szukać i próbować różnych sposobów leczenia trądziku.
Pierwsza rzeczą, którą nauczyłem się w tym biznesie, to mył mydło jak mydło, rzekomo, wysusza skórę i zapobiega jej brudne. Jednak ta metoda leczenia nie podszedł do mnie: skóra stała się sucha, jest stale wyciągnąć, czułem pewien dyskomfort, a nawet swędzenie i pryszcze nie zniknęły z jego powierzchni. Wtedy postanowiłem zwrócić się do miękkiego i bardziej popularnych mediach - do specjalnych kosmetyków. Próbowałem bardzo wiele rodzajów kremów, peelingi, żele do mycia i tak dalej, ale do mojego wielkiego żalu, nic mi naprawdę pomogło. Efekt, oczywiście, ale był bardzo krótki, a przestając korzystać z takich środków, byłem znowu pokryta nową porcją trądziku. Był nawet przypadek, gdy przy użyciu jakiegoś kremu, ja prześwietlić go do twarzy, a to dało reakcję alergiczną: na całym ciele Skoczyłem krosty i swędziały strasznie chory, uzdrawiał to tylko w szpitalu. Po tym incydencie, postanowiłem sobie, że dla nowoczesnych środków kosmetycznych do zwalczania trądziku, ja nie zamierzam korzystać.
Tak więc, pomimo wszystkich moich wysiłków, problem z trądzikiem nadal pozostaje otwarta, i musiałem jakoś go rozwiązać. Tym razem zdecydowaliśmy się szukać pomocy u mojej matki, więc ona robi dokładnie nic złego doradzić. I rzeczywiście, co Poradziłem matkę - była najlepsza na świecie w celu zwalczania trądziku oznacza dla mnie. Ponieważ działa na hurtowni farmaceutycznej, przyniosła mnie do pracy z tak zwanych "zacier„Który go sporządził sam. Mieszanina ta wygląda bardzo dziwnie, jak żółty kolor moczu z jakiegoś osadu na dnie, a zapach jest taki, że aż łzawienie oczu! Jak okaże się, że jest to mieszanina alkoholu, levomitsetina i siarkę (taką samą osad). Użyj mieszankę - przyjemny, oczywiście, trochę, ale pomógł „hurra!” Już po tygodniu użytkowania, prawie wszystkie trądzik zniknął z mojej twarzy, a skóra nie występować jako mydło, i nie było żadnego dyskomfortu. I najbardziej ogromny plus w tym „zacieru” było to, że skutkiem tego jest bardzo długa, to znaczy, popolzovavshis tydzień, ja dosłownie zapomniał o tym, co trądzik jest bardziej dla następnych dwóch miesięcy!
Po tym nie było, oczywiście, problemy skórne, ale szybko poradził sobie z nimi, a później przez długi czas o nich zapomnieć. Więc w tej chwili jest to „gaduła” jest dla mnie najlepszym sposobem radzenia sobie z trądzikiem.
- Jak pozbyć się trądziku na czole zawsze, i jakie są ich przyczyny
- Jak ubiegać Spirytus kamforowy z trądzikiem?
- Jak ukryć pryszcze na twarzy - nauczyć się zatuszować ich
- Dlaczego przed menstruacja pryszcze na twarzy?
- Teenage trądzik - jak leczyć trądzik?
- Dlaczego zacząłem bloga i trochę o mnie
- Czynników predysponujących do trądziku (część 2)
- Żel Dalatsin - potężną bronią w walce z trądzikiem
- Beauty skokowo
- Nadtlenek wodoru ma trądzik
- Zapalenie spojówek - efektem ubocznym leków na trądzik
- Kwas borowy na trądzik - najbardziej prosty sposób!
- Czytaj na trądzik i pryszcze na czole rzeczy z przeszłości!
- Opinie kosmetyki apteczne. Plusy i minusy kosmetyków farmaceutycznych
- Tsindol trądzik - tani i skuteczny
- Charakterystyka i objawy trądziku różowatego
- Skóra - lustro diety
- Boro Plus - ziołowy krem na trądzik
- Czy to jest niebezpieczne dla pojawienia się trądziku na kreta?
- Środki folk na trądzik na twarzy: Przepisy maski i łaźnie parowe
- Jaki powinien być proszek do skóry tłustej?